krkdiplomazikNo2.


csomagolás 5. rész - és még mindig a gyógynövényes zacskók :)

no. Marci és Barka Ferenc Tanár Úr tanácsára, kipróbáltam az, hogy többféle szórt ún. fűszerem van, méretben, ezért változatosabb lett a zacskón a mintázatom, illetve a mint már az előző posztban jeleztem, a logón is alakítottam, mert nagyon mechanikusan ismétlődött az ű ékezete a fű felirat kétoldalán, és konkurált a “a fűszerként jól betalált” (by Barka Ferenc) ékezeteimmel… mellesleg Kassai Tanár Úr sem volt Velük kibékülve…. ezért már előző posztban az új logók is láthatóak….
remélem, ezek már elég játékosak, nem mechanikusak, ugyanakkor nem is lóg ki semelyik forma, sehogyan a képvilágból. 

a felső képen még az a változat látható, amikor nem akartma megválni az ékezet megszínezésétől, azonban, amint a logós bejegyzésnél is írtam, nagyon kicsit a kontraszt, elnyelődnek az ékezetek…
viszont….az alsó képen pedig már a legújabb logóval látható a csomagolás, aminél már leszedtem minden színt az ékezetekből, így nem összetéveszthető, és az olvashatósággal sincs gond… egyenlőre így állunk.

gondolkozom még a végleges méretén, illetve, a zárócímkét is újragondolom, megint mert ez a sok alakítgatás megköveteli, illetve miképpen tudnám megoldani, a lezárást, és visszazárhatóságot!

— 1 year ago with 12 notes
  1. krkdiplomazikno2 posted this